Despre Școala Mamei Junior și CursDePuericultura.ro

Proiectul Școala Mamei Junior a început în anul 2003 din dorința de a ajuta cât mai multe mămici cu informații corecte, din surse sigure despre sarcină, travaliu și creșterea nou-născutului.

De-a lungul celor peste 13 ani de experiență Asociatia Școala Mamei Junior a cunoscut și educat peste 4000 de mămici alături de partenerii lor prin cursurile de puericultură și nu numai. Am cunoscut problemele lor, fricile lor în noul rol și le-am urmărit evoluția de-a cursul anilor.

În tot acest timp s-a creat o comunitate de părinți, care au aflat din propria experiență cât de important și util este să fii informat și au dorit sa impărtășeasca mai departe cunoștiințele lor.
Astfel, în fiecare an s-au organizat cursuri de puericultură, evenimente, conferințe, seminarii, campanii de întrajutorare a altor părinți sau copii.

dr. Ioana Vârtosu, TVR - Alo, doamna doctor?

Dr. Ioana Vartosu, fondatoarea acestei asociații, în varsta de 32 ani, mămică la rândul ei, a inițiat acest proiect și din nevoia ei personală de a interacționa cu cât mai multe mămici.

Din necesitatea de a fi cat mai aproape de părinți în primele momente ale copilului lor, doamna doctor dezvoltă mai multe proiecte adresate acestora, printre care și prezentul site Curs de Puericultură (cursdepuericultura.ro), care oferă viitorilor tătici sfaturi utile despre cum se pot implica în viața de familie și cum pot să fie alături de parteneră în primele săptamâni.

Deși în Timișoara aceste cursuri de puericultură se țin fiecare săptămână, lucrul acesta nu se întâmplă peste tot în țară. Așa s-a născut ideea acestui proiect, pentru a permite oricărui tătic din Romania să beneficieze ONLINE de aceste cursuri și să obțină ulterior atestatul de absolvire a cursului de puericulturăprin care să beneficieze de încă 10 zile de concediu plătit.

Pe doamna dr. Ioana Vârtosu o puteți urmări în fiecare zi de joi, orele 18.00 la TVR3, prezentând emisiunea „Tableta de sănătate„, precum și pe pagina de Facebook .

 

Începe acum cursul de puericultură!
× Vă putem ajuta?