De ce un Curs de Puericultura online?

Pentru că vrei să înveți cum trebuie îngrijit un nou-născut, noi, Școala Mamei Junior, am creat primul curs de puericultura online din România. În plus, la final, poți obține un atestat care îți va da dreptul la înca 10 zile de concediu plătit pe langă cele 5 zile primite conform legii!

Tatici cu diploma

Sunt pregatit? Încep acum cursul de puericultură!

Cursul de puericultura constă în prezentarea unor noțiuni elementare teoretice și practice necesare pentru îngrijirea copilului mic, în vederea participării efective a tatălui la îngrijirea propriului copil nou-născut. Te va pregăti efectiv pentru „meseria de tătic” deoarece am selectat informatii utile pentru tine pe care le-am prezentat cât se poate de simplu prin intermediul unor videoclipuri și tutoriale.

CursDePuericultura.ro, îți oferă sfaturi utile cu privire la semnele prevestitoare ale travaliului, ce trebuie să faci la maternitate, cum să amenajezi camera bebelușului, care este rolul tatălui în noua familie, cum se face corect băița sugarului și igiena organelor de simț, cum se schimbă scutecul, care sunt cauzele colicilor abdominale și cum pot fi durerile provocate de colici ameliorate.

Pașii sunt simplii: urmărești videoclipurile, completezi chestionarul, primești atestatul (dacă ne-ai demonstrat că ți-ai însușit informațiile necesare) și te bucuri de vacanță alături de bebelușul tău. Dacă mai ai întrebări te invităm să consulți si secțiunea Întrebări frecvente.

Gata? Începe acum cursul de puericultură!
× Vă putem ajuta?